AKTV – 20. 4. 2017


Televizijska oddaja “Študentsko oko”, ki so jo vsebinsko pripravili študentke in študenti Novinarskih študij pri predmetu Televizijsko novinarstvo in novi mediji (FDV) ter Medijskih in komunikacijskih študij pri predmetu Medijski praktikum (FDV). Mentorja in urednika: doc. dr. Igor Vobič, uv. mag. Vasja Ris Lebarič.
Televizijsko izvedbo in realizacijo studijskega dela publicistične oddaje so opravili študenti FTV2 AGRFT. Realizacija: Mateja Rokavec. Mentor izr.prof. mag. Marko Naberšnik.

Televizijska oddaja “Za zaprtimi vrati” po zamisli in in v režiji Petra Bizjaka, študenta smeri filmska in televizijska režija ter v izvedbi in realizaciji študentov študijskih programov Film in televizija ter Filmsko in televizijsko ustvarjanje na UL AGRFT. Gostujoči voditelj oddaje je Peter Karba. Mentor: red.prof. Igor Šmid, so-mentor: doc. Klemen Dvornik.

Kratka televizijska drama “Nimaš pojma” (premierno predvajanje) v režiji Ize Skok, študentke filmske in televizijske režije AGRFT iz študijskega leta 2015/2016. Mentor: zasl.prof. Igor Košir, asist. mentorja: asist. Klemen Dvornik.

Akademska televizija je spletni televizijski medij, ki ga je ustanovila Akademija za gledališče, radio, film in televizijo Univerze v Ljubljani. Senat AGRFT je za odgovornega urednika imenoval red. prof. Igorja Šmida.

Related Images:

Morda vam bo všeč tudi...